a
Покрет Социјалиста 2023

Директору БИА и оснивачу Покрета социјалиста Александру Вулину додељено највеће признање града Источно Сарајево- Грб града

Скупштина града Источно Сарајево доделила је директору Безбедносно-информативне агенције Републике Србије Александру Вулину Грб града, највеће признање које овај град додељује.
Одборници Скупштине града Источно Сарајево и из редова власти и из редова опозиције једногласно су донели одлуку да се директору БИА Александру Вулину додели највеће признање које град Источно Сарајево додељује.
Директору БИА и оснивачу Покрета социјалиста Грб града је додељен као симбол захвалности за несебичну подршку и помоћ Источном Сарајеву и свим Србима који у њему живе.
Александру Вулину је вечерас, на свечаној академији, уочи обележавања Дана и крсне славе Источно Сарајево- Светог Петра Дабробосанског уручена награда, а
награду је у име директора БИА и оснивача Покрета социјалиста Александра Вулина примио његов шеф кабинета Миле Радивојевић.
Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић истакао је да се овај град развија у области културе, уметности и спорта, али и у урбанистичком и привредном смислу, те да развој Источног Сарајева не би био могућ без помоћи Србије и људи попут Александра Вучића и Александра Вулина.
О угледу који Александар Вулин ужива у Републици Српској сведоче и многобројна признања и награде које је добио.
Одликован је орденом заставе Републике Српске са златним вјенцем 9. јануара 2020. године поводом Дана Републике Српске, такође је и почасни грађанин Општине Рибник.
Када су Александру Вулину уведене санкције од стране Сједињених Америчких Држава, у читавој Републици Српској осванули су билборди са порукама подршке Вулину у његовој борби за очување српских националних интереса.

Поделите