a
Покрет Социјалиста 2023

Дејан Лисица Покрет социјалиста Нови Сад: ЛСВ и ПОКС нема шта да траже у градској власти

„Покрет социјалиста подржава одлуку градоначелника Новог Сада Милана Ђурића да из градске власти удаљи ПОКС. Потпуно се слажемо да политичке странке које суштински другачије виде будућност Србије, па самим тим и Новог Сада не могу да буду део извршне власти. Управо из тог разлога Покрет социјалиста користи ову прилику да поново позове на избацивање ЛСВ-а из градске владе и свих градских структура не чекајући их да се они сами смисле, јер ЛСВ неће постати ни квалитетнији, ни поштенији него што су до сада били, а њихово антидржавно деловање их само по себи кандидује за избацивање по истом принципу као и ПОКС.
О томе како су ПОКС и ЛСВ водили поверене им ресоре и предузећа то ће грађани оценити на изборима, али на жалост, све грешке и марифетлуке због којих су коалиција и грађани трпели, они неће понети са собом него остављају у наслеђе онима који ће сигурно радити боље и вредније него они.
Градски одбор Покрета социјалиста Нови Сад подржава председника Вучића и уз њега је до краја. Борићемо се са председником Вучићем и против лажних социјалиста и против лажних патриота“, поручили су у Градском одбору Покрета социјалиста Нови Сад.

Поделите