a
Покрет Социјалиста 2023

Вулетић Покрет социјалиста: Они који људскости немају, показаће то сутра, док буду скупљали поене на трагедији

„Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин даје пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу у борби против насиља, у борби за безбедан и безбрижан живот наше деце. Тешка трагедија и бол погодили су нашу Србију, али сам уверен да ће српска држава и народ успети да се опораве зарад наше деце и њихове будућности. Уверен сам да ћемо успети да победимо оне који би да тргују људском патњом и преко мучки убијених бића дођу до власти.
Србија не памти оволико зле и лоше. Најава опозиције да ће правити протесте и нереде по Београду, у моменту највеће трагедије, не може се описати пристојном речју.
Они који су и сами вршили насиље, пребијали жене, новинаре, каменовали институције, палили скупштину и изборне материјале, сутра би исто то да понове, без трунке задршке, људскости и емпатије за недужно страдале. Док Србија пати и похрањује тела страдалих, неко би да уцењује, пали, да ломи и пребија и то због власти.
Покрет социјалиста је чврсто уз свој народ, државу и председника, посебно у овим тренуцима болним и тешким за сваког ко има људскости у себи. Они који људскости немају, показаће то сутра, док буду скупљали политичке поене на муци и трагедији“, поручио је Генерални секретар Покрета социјалиста Предраг Вулетић.

Поделите