a
Покрет Социјалиста 2023

Актив жена Покрета социјалиста о карикатури председника и Карлеуше

Ђилас и Шолак показали да ће свака жена да прође кроз медијски линч ако похвали Вучића

„Када год помислимо да таблоид Данас не може ниже и вулгарније, ту је Коракс да нас подсети да странице Данаса итекако могу да изгледају још грђе и гротескније.
Представити једну жену као наказу која доји председника државе, може само неко ко је потпуно поремећен, али објавити слику жене као наказе која доји председника може само медиј који не поседује етику и морал.
Вулгарним приказивањем госпође Карлеуше и председника Вучића, таблоид Данас заправо приказује сопствену мржњу и изопаченост.
Да је којим случајем, госпођа Карлеуша рекла нешто ружно о Александру Вучићу и Србији, била би хероина у Данасу, али пошто је, чак и похвалила рад председника Вучића, приказана је као наказа. Вулгарна карикатура председника и Јелене Карлеуше у Данасу је чиста мржња и одраз Шолакове и Ђиласове политике. Ђилас и Шолак су показали да не поштују жене, али су и показали да ће свака жена да прође кроз њихов медијски линч ако јавно похвали Александра Вучића. А, где су сада све те боркиње за женска права да бране Карлеушу?“, поручиле су чланице Покрета социјалиста, партије коју је основао Александар Вулин.

 

Поделите