Покрет социјалиста Нови Сад: Костреш као и Чанак и Курти у свему види Русију не би ли се умилио НАТО амбасадорим

02-12-2022 | Саопштења

"У рици из зверињака досовских пучиста која се чује са тајкунских медија након именовања Александра Вулина на место шефа БИА, Покрет социјалиста Нови Сад посебно забавља скичање ЛСВ-а и старог Костреша у улози новог Чанка.
Без штаке и стомачине, али са свим гресима​ свога духовног оца, Костреш као и Чанак и Курти у свему види Русију не би ли се умилио НАТО амбасадорима и лажима облатио Србију.
Исто као што је Чанак подстицао мржњу, насиље и поделе у Црној Гори и хтео да профитира на људским жртвама у Украјини и Костреш жели да политички заради на туђој проливеној крви да би дошао у позицију да и он као и Чанак добије своје место на тржишту прозападних антидржавних ауторитета по цени од 200 до 500 евра.
На срећу грађана Србије, државу води слободан и храбри вођа Александар Вучић који сам бира своје сараднике, а обогаљени полтрони и кукавице из распаднутог ДОС-а шансу треба да траже у Приштини, Цетињу или у добровољачким фашистичким батаљонима својих русофобских и србофобских истомишљеника", поручили су у Покрету социјалиста Нови Сад. 

Подели са пријатељима: