ПС: Поноша за начелника Генералштаба квалификовала псећа лојалност НАТО пакту и безусловна оданост Хрватској држави

13-08-2022 | Саопштења

"Када је Понош постао начелник Генералштаба, Србија се питала шта је квалификовало Книњанина који није учествовао у одбрани Крајине да постане генерал и шта је квалификовало командира вода да без дана командовања било којом већом јединицом, а посебно не копненом војском као сви начелници Генералштаба, пре и после њега, постане начелник Генералштаба Војске Србије. То су се питали грађани, али војска се није ни чудила, ни питала. Сваки официр у тадашњој Војсци Србије је знао да је Поноша за начелника Генералштаба квалификовала псећа лојалност НАТО пакту и безусловна оданост Хрватској држави.

Може Понош да напада нашег председника Александра Вулина колико хоће, али истину не може да промени, наш председник није слуга никога, па ни НАТО пакта и нису га постројавали нижи НАТО официри, а Поноша јесу.​

За официра веће срамоте нема", поручили су из Покрета социјалиста, реагујући на лажи и увреде које је бивши начелник Генералштаба и оснивач покрета "Срце" Здравко Понош изнео на рачун министра полиције и лидера Покрета социјалиста Александра Вулина. 

Подели са пријатељима: