ПС Нови Сад: Чанак и ЛСВ да буду избачени из градске власти

27-07-2022 | Саопштења

"Коначно је дошло време да се Ненаду Чанку и ЛСВ-у каже доста и да буду избачени из градске власти.
Ненад Чанак, кум убијеног нарко-дилера и пријатељ Ђукановићевих мафијаша за чије време власти у ДОС-у су људи убијани од стране полиције, а десетине хиљада нелегално хапшени, сада рони сузе над акцијом полиције која је у прошлу среду бранила уставни поредак, али и сигурност одборника као и државну имовину.
Лигашки паразити, дволичњаци и кукавице били су довољно покварени да не дођу на седницу и не подрже ГУП, али и даље примају плате и тове се од буџетских пара града против којег се боре.
Питамо ЛСВ да ли ће сутра имати образа и да у скупштини кажу колегама одборницима да је полиција погрешила што није дозволила линч хулигана, а ми из Покрета социјалиста ћемо поставити питања да ли је ЛСВ знао за припремљени напад и због тога се није ни појавио у скупштини?
Канцер политичког живота Новог Сада у виду аутономашке девијације Ненад Чанак и његови неспособни сатрапи који не долазе на посао, а узимају плате, мора бити одстрањен из Градске куће и јавних предузећа. ЛСВ има сва права да буде антидржавна партија и да за то као у земљама западне демократије буде санкционисана, али нема право да буде део градске власти и да својим нерадом и вређањем малтретира грађане и државне органе који штите мир и поредак и безбедност свих, па и њих, иако би се много већи број људи скупио да истера ЛСВ и Чанка, него што се у среду скупило београдског политичког смећа, анархистичких хулигана и привилегованих викендаша са Шодроша и лоповске долине", поручио је Градски одбор Покрета социјалиста Нови Сад.  

Подели са пријатељима: