Помоћнику министра унутрашњих послова и председнику Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимиру Илићу уручено признање "Капетан Миша Анастасијевић"

15-03-2022 | Саопштења

Помоћник министра унутрашњих послова задужен за људске ресурсе и председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић овогодишњи је добитник признања "Капетан Миша Анастасијевић".

Ово угледно признање са основним циљем промоције привредног и друштвеног стваралаштва, Илић је добио за професионализам у раду и друштвену одговорност.

"Доласком Александра Вулина на чело Министарства унутрашњих послова, посебна пажња посвећена је већој заштити и безбедности обичних људи. На предлог министра полиције Александра Вулина, који је, такође, добитник овог угледног признања, враћена је институција позорника. Вратили су се позорници на наше улице да брину о грађанима, о квартовима, да упознају свако дете, породицу, да пруже осећај сигурности, да буду први коме ће се у часу невоље обични људи обратити за помоћ. Поносан сам и на чињеницу што се материјални статус наших припадника побољшава, али се и здравствена заштита за наше припаднике значајно побољшава, као и за њихове породице. При запошљавању у Министарству полиције, млади момци и девојке који су завршили Криминалистичко-полицијски универзитет увек ће од сада имати приоритет, а најпоноснији сам на то што се о породицама погинулих припадника полиције изузетно води рачуна. Такође, успели смо уз огромну подршку председника Александра Вучића, који изузетно води рачуна о безбедносном сектору да кренемо у решавање стамбених питања за наше припаднике. Кроз свој политички ангажман увек сам се трудио да људима који живе поштено од свог рада, обезбедимо бољу будућност.

Брига о људима је суштина рада министра унутрашњих послова и лидера Покрета социјалиста Александра Вулина, али и моја, као његовог сарадника. Дозволите ми да вам се још једном захвалим на томе што препознајете и цените наш рад", поручио је помоћник министра унутрашњих послова и председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић.

Признање "Капетан Миша Анастасијевић" додељено је многим утицајним људима из света привреде, спорта, културе, политике.
 

Подели са пријатељима: