Министар полиције и предесдник ПС-а: Позивам грађане Србије да изађу сутра на референдум

15-01-2022 | Вести

"Позивам све грађане Србије да искористе своје грађанско право и сутра изађу на референдум", рекао је министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин у јутарњем програму телевизије Хепи.

"Немојте после да кажете - нисам знао, нису ме питали. Поједини често кажу - то они одлучују без мене, мој глас ништа не значи. Не, твој глас значи све. Изађи, гласај, реци шта имаш да кажеш, то је твоја грађанска дужност. Твој глас је важан, твој глас је најважнији, без тебе ова земља нема смисла. Зато, изађите на референдум грађани Србије, реците шта имате да кажете и кажите шта мислите о будућности наше земље и помозите да будућност буде боља. Не можеш да кажеш да ниси знао и не можеш да кажеш да те нико није питао, питао је и веома је важно", поручио је грађанима министар полиције и председник ПС-а Александар Вулин.

Министар се осврнуо и на нетачна писања по друштвеним мрежама о референдуму.​
"Шире глупости, кажу - ово је референдум о Косову, да се избаци преамбула о Косову, ово је референдум о ископавању литијума, разне будалаштине. Не, ово је референдум о правосуђу, како ћемо бирати судије и тужиоце. И ништа више. Изађите и кажите шта мислите", рекао је министар полиције и председник ПС-а Александар Вулин на Хепи телевизији. 

Подели са пријатељима: