Лисица ПС: Осуђујемо дивљање сина Боре Новаковића у Новом Саду

29-09-2021 | Саопштења

Градски одбор Покрета социјалиста најоштрије осуђује хулигански и дивљачки напад на просторије Српске напредне странке у Новом Саду. Чињеница да је вандал био син Боре Солунца говори о кућном васпитању и колико Бора и његова странка мрзе СНС, али и како би владали нашим градом. Агресивни у својој немоћи не иду на изборе, а кампању воде мортус пијани у сред ноћи и пука је срећа што нису пребили некога ко би им рекао да урбани тероризам није баш новосадски.
Позивамо надлежне да ефикасно и непристрасно испитају улогу како самог починиоца тако и Борислава Новаковића Солунца, јер ово не мора бити само пијано оргијање него можда има и политичку позадину организованог терора.
Чекамо и невладине организације, иницијативе и групе грађана да осуде овакво понашање и да ли ће и сада прогласити Нови Сад небезбедним градом или је насиље према имовини и члановима СНС-а дозвољено и нормално? Питамо Новосађане да ли нам за узор треба бити отац који се бије, краде, вређа, лаже и гласа из Солуна, а син мртав пијан средом разбија излоге политичких неистомишљеника? Нажалост, некажњен злочин петооктобарског пуча и данас осећамо, јер сваки пијани олош мисли да може освојити власт насиљем и зато није ни чудо да је Бора и отац и на челу таквих.

Председник Градског одбора Покрета социјалиста Новог Сада
Дејан Лисица 

Подели са пријатељима: