Министар и председник ПС-а Вулин: Псовање мајке Александра Вучића је Ђиласова политичка борба

24-09-2021 | Вести

Министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин гостовао је данас у јутарњем програму телевизије Пинк и истакао да упосленици Драгана Ђиласа са телевизије Драгана Ђиласа свакодневно нападају и вређају чланове породице председника Србије Александра Вучића и упитао је ли псовање Вучићеве мајке Ђиласова политичка борба.

"Да ли се сећате Ђиласа који стане испред камере, мало се уплаче, па каже ајде може и онда крене да објашњава како су његова деца повређена.
Сви знамо Вучићеву децу, сви знамо Вучићеву мајку и у реду је псовати Вучићеву мајку? То је потпуно нормално, потпуно прихватљиво. То је та политичка борба, је ли тако? Ово су ти изборни услови за које се залажемо? Да имамо телевизију на којој ћете моћи да псујете Вучићеву мајку? То је супер и то је дивно", поручио је министар и лидер ПС-а Вулин.


Коментаришући упосленике Драгана Ђиласа који су на Новој С вређали и псовали мајку председнику Вучићу, министар полиције и председник ПС-а је казао да смо поново имали прилику да видимо Ђиласову демократију на делу. Вулин је истакао да би Ђилас и његови запослени да имају моћ, пребијали по улицама сваког ко не мисли као они.

"Ово је елита, ако прочитате таблоиде у Ђиласовом власништву, ово је елита. Наравно да они сматрају да је ово потпуно прихватљив начин понашања, да је то потпуно нормално. Знате, за Александра Вучића и његову породицу, осим преког суда нема другог суда. Ево, замислите да овакви људи имају могућност да вас хапсе и пребијају. Замилсите да ови људи имају могућност да вам суде", поручио је министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин гостујући на телевизији Пинк. 

Подели са пријатељима: