ПС: Тукући дете које се враћало са фудбала, будући терористи су имитирали своје родитеље

02-07-2021 | Саопштења

Покрет социјалиста је ужаснут нападом на српског дечака са Косова и Метохије кога су шиптарске силеџије пребиле и понизиле и по националној и по верској основи. Тукући дете које се враћало са фудбала, будући терористи су имитирали своје родитеље који не дозвољавају повратак протераних Срба, а газећи му крст не раде ништа друго што њихова квази држава и терористичке структуре нису урадиле стотинама манастира и цркава од када је та територија под наводном заштитом УН, НАТО и Еулекс.

Све док свако дете на Косову и Метхоји се не буде морало плашити да ће га пребити због националне и верске припадности у нашем друштву не сме да буде подела и политиканства око питања статуса Косова и Метохије. Сви они који се из Београда, Новог Сада, Вашингтона, Брисела, али и Бујановца отворено залажу за независност Приштине, директно подржавају етничко чишћење преосталих Срба и свих осталих који не пристају да живе под мафијашким и терористичким чудовиштем насталим након агресије НАТО пакта.

Највећи проблем за Куритја и остале који желе државу без Срба су управо упорни и храбри Срби и Република Србија која их подржава у њиховом останку на њиховим огњиштима. Сви родитељи у Србији треба да се запитају како изгледа живот у коме се свакодневно страхује за живот своје деце само зато што су Срби и православци и зато када следећи пут било ко буде помислио да Приштина треба да "има место" у УН нека помисле да ли ће онда на Косову и Метохји "имати места" за српску децу и да ли би мењали живот који имају сада са животом српске породице из околине Вучитрна. 

Подели са пријатељима: