ПС Нови Сад: Опасне лажи Боре Новаковића о нашим кинеским пријатељима

18-06-2021 | Саопштења

Градски одбор Покрета социјалиста Новог Сада поручује суграђанима да када у свему бивши Бора Новаковиц критикује изградњу новог моста преко Дунава и при томе, шири негативну пропаганду према НР Кини, онда је свима јасно да градоначелник Милош Вучевић и Градска власт не само да раде добру ствар за Град Нови Сад него и дефинитивно покопавају давно прошло време досовских лопова који би од оваквог пројекта лично зарадили милионе.

Верујемо Бори да је искусан што се тиче корупције, јер је је првостепено осуђен на 3,5 године затвора због малверзација приликом изградње Булевара Европе, али нажалост казну није одслужио јер судство и правда и даље трпе последице срамотних судских реформи и судијских постављења из времена када су Нови Сад и Србија црвенели, јер им је власт била жута.

Али, оно што је много опасније од коруптивне ауто пројекције јесу лажи према нашим кинеским пријатељима и претње дужничким "црногорским сценаријом". Солунац није наиван него покварен када се прави да не зна да је корумпирана и неспособна власт Мила Ђукановића и Јеремићевог пријатеља Милана Роћена финансијски уништила ту земљу, а не извођач послова који треба да буде плаћен за оно што је урадио. Баш чудно да Новаковићу никада није сметао кинески корупционаш Патрик Хо, велики пријатељ Вука Јеремића и финансијер његових пројеката.

Покрет социјалиста као део градске власти у потпуности подржава градоначелника Милоша Вучевића у изградњи новог моста након кога ће сремска страна града доживети потпуни преображај, али такође и поручује да ћемо увек бити први у одбрани челичног пријатељства између Србије и Кине.
Србија има привилегију да у Кини има и партнера и пријатеља у добру и у невољи, пријатеља који нас никад није уцењивао нити условљавао, а плод таквог односа је напредак Србије у сваком погледу и зато нећемо никада дозволити керовима са депоније бившег режима да шире беснило у народу према кинеској браћи."

Председник Градског одбора Покрета социјалиста Новог Сада
Дејан Лисица 

Подели са пријатељима: