ПС: ДЕМОКРАТСКО ЦВЕЋЕ ПРЕД УСТАШКЕ ТЕНКОВЕ

04-08-2020 | Саопштења

 

 

 

Иако је ДС маргинална политичка странка, њихов став да је учешће Бориса Милошевића у прослави крваве победе усташких легија над заштићеном УН зоном Републике Српске Краијине "храбар искорак који отвара простор за помирење и нормализацију односа" је велика срамота за Србију и потврда присутности анти-српског кроатизма у њиховом вођству.

Од Тадићевог извињења убицама и признања да смо кривљи од кривца па до сад ДС континуирано ради против Српског народа дајући подршку забораву злочина и упорно се борећи да Срби ван Србије не гледају у матицу него да буду против ње. Од Приштине преко Подгорице и Сарајева па до Загреба, ДС је увек део напора да Срби не буду јединствени и слободни у свом избору него политички разједињени и покорни.

Подсећамо да је ДС била најважнија чланица Ђиласовог Савеза За Србију који је побуном хтео да преузме власт у Србији. Сада се види колико је било важно да се тајкунска креатура порази јер да су успели сада би њихова Влада честитала Готовини како је успешно побио и протерао Србе са њихових огњишта у Далмацији, Кордуну, Лици, Банији, Славонији, Барањи и Западном Срему.

Али, иако је Србија рекла не и ДС-у и Ђиласу жалосна је чињеница да би се очигледно и у нашем народу сутра нашли појединци и странке које би бацале цвеће пред окупаторске тенкове, као у Загребу 1941. 

Подели са пријатељима: