ПС: Претња Вучићу да ће завршити као краљ Александар наставак је болесне мржње

04-12-2019 | Саопштења

Покрет социјалиста бурно је реаговао на најновије претње смрћу председнику Србије Александру Вучићу на друштвеним мрежама у којима се поручује да ће Вучић завршити као краљ Александар.
Болесну мржњу према Вучићу, коју производе чланови досовских партија, Ђиласови медији, недељници и дневне новине, прелила се и на њихове присталице.
Када имате ситуацију у којој са насловне стране некада угледног политичког недељника нишаните Вучића из снајпера, када квази карикатуристи цртају мете Вучићу, не једну, већ осам мета, када претите Вучићевој ћерки силовањем и када све то прође без казне и осуде, онда за последицу имате охрабрене болеснике којима није тешко да своју мржњу и претње спроведу у дело.
Најновију претњу симпатизера Бошка Обрадовића видимо као наставак кампање болесне мржње и отвореног позива на Вучићеву смрт.
Од такозваних бораца за људска права који се боре само за права оних чија права уопште нису угрожена, наравно не очекујемо баш ништа, јер нико неће подићи свој глас за Вучића, као што нису ни до сада. Једино што очекујемо јесте да државни органи болеснике који би да убију Вучића и мртвог развлаче по улици, приведу закону и правди.

Покрет социјалиста
 

Подели са пријатељима: