Александра Вулина нападају јер ради за Србију

29-11-2019 | Саопштења

Градски одбор ПС Лесковац најоштрије осуђује кампању која се води од стране досовских странака против Вучића и Вулина.
Доводећи Вулина у контекст са производњом марихуане је толико бедно и подло, то је апсолутно исто као када би ми рекли да је Ђилас одговоран што је његов бивши шурак ухваћен са великом количином наркотика, или да је неко саучесник у убиству само зато што је био у кафани у којој се десило убиство.Наравно, никада то не би смо рекли, али они у свему измишљају разлоге и нападају Вучића и Вулина и спремни су на најгоре лажи.
Морамо да вас подсетимо да је Вук Јеремић са својом супругом Наташом плакао у изборном штабу када су рекли да је госпођа Јеремић на челу нарко картела, при том је то изречено као одговор на лажи Јеремића о брату председника Вучића, али Јеремићу и његовим сарадницима сада ни мало не смета да таргетирају породице својих политичких опонената.
Очигледно да је за досовце нормално, чак и пожељно нападати породице Вучић и Вулин и само за те две породице на политичкој сцени Србије нема ни права ни правде.
Александар Вулин ће тужити Мирослава Алексића и он ће морати своје лажи да докаже на суду.
Министар одбране и председник Покрета социјалиста Александар Вулин, неспорно је, има изузетне резултате у раду и зато је оволико и најчешће нападан од стране опозиције.
Нека досовци наставе да лажу и вређају Вулин ће још боње и више радити за Србију и српски народ.

Градски одбор Покрета социјалиста Лесковац
 

Подели са пријатељима: