a
Покрет Социјалиста 2023

Торбица Покрет социјалиста одговорио Поношу: Је ли те више секира то што је Вулин обновио јединице или то што протерује хрватске шпијуне

„Наш оснивач Александар Вулин поново је формирао све јединице у оквиру српске војске које је Здравко Понош, као начелник Генералштаба, по наредби НАТО пакта, расформирао и уништио. Вратио је Александар Вулин све јединице које је Понош укинуо у Војсци Србије, баш као што је вратио укинуте јединице и у МУП и у БИА.
Александар Вулин се не плаши НАТО пакта, НАТО официра нити западних амбасада, па је тако Вулин поново обновио и 63. падобранску бригаду коју је Понош свео на ниво батаљона и хтео да је заувек уништи, а вратио је Вулин и 72. бригаду за специјалне операције коју је Понош, такође, свео на ниво батаљона.
Не знам заиста шта је Поноша толико много узнемирило и насикирало, да ли то што је Вулин обновио све што је он уништио, или можда хрватског држављанина Поноша узнемирава то што Вулин хапси и протерује хрватске шпијуне“, поручио је потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица одговарајући Здравку Поношу.

Поделите