a
Покрет Социјалиста 2023

Комленски Покрет социјалиста одговорио Вељи: Данило је потомак јасеновачких жртава, а Бљерим фашистичких балиста

„Башибозук је ужасно разљутило српско јединство и српска снага.
Олош Веља бунца и лупета о историји другог народа, а сам подиже кућу и музеј фашисти Џаферу Деви оснивачу СС дивизије Скендербег.

Србија кроз историју, баш као и сада, може само да се поноси својим слободарским и антифашистичким духом, храбрим и самосталним народом, а олош Веља треба да се стиди историје свог народа која није била ни мало славна и која једноставно не може да се избрише и промени.

Шиптари су увек били у историјском смислу башибозук који је ишао уз велике силе. Некада је то било Отоманско царство, некада је то била Аустроугарска, некада је то био Трећи Рајх или фашистичка Италија, некада је то био НАТО пакт 1999.године, тако је и сада. Ево, и јуче су Курти и Османи показали да су обичан башибозук током извођења војне вежбе коју су чинили војници страних држава. Може олош Веља да вређа Србију, председника Србије и свих Срба Александра Вучића и његову породицу колико год хоће, Србија је суверена и независна, међународно призната, војно неутрална држава, знам да то башибозук највише и боли.

Узгред, син председника Вучића, Данило, је потомак јасеновачких жртава, а Бљерим Веља потомак фашистичких балиста“, одговорио је потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Ђорђе Комленски реагујући на увреде које је на рачун Србије и сина председника Вучића, Данила, изнео шеф кабинета Вљосе Османи.

Поделите