a
Покрет Социјалиста 2023

Ивица Миланков Покрет социјалиста: САД сматра да је свако дужан да мрзи Русију, е па Вулин неће

„Санкције нашем оснивачу Покрета социјалиста Александру Вулину су наставак вишедеценијске америчке праксе компромитовања личности које не деле ставове америчке политике или су сметња остваривању њихових интереса у појединим деловима света.
Од свог оснивања 4. јула 1776. године као нове независне државе, Сједињене Америчке Државе нису престале водити ратове и борити се у биткама готово без престанка у различитим регијама света. Константна жеђ Америке за ратовима још од њеног оснивања довела је до тога да америчка војска није била укључена у војне авантуре у иностранству у само 17 година.
Они сматрају да је свако дужан да мрзи Русију. Ми се са тим изричито не слажемо. Србија сама бира свој пут. Пут који је утабао и наш оснивач странке Александар Вулин. То је јака, слободна и независна држава која има свој понос, своје циљеве и ставове. А то је уједињење свих Срба у једну целину.
И због свега наведеног наш оснивач Александар Вулин ће имати искрену и безрезервну подршку у Новом Бечеју“, поручио је Ивица Миланков потпредседник покрајинског одбора Покрета социјалиста АП Војводине реагујући на то што је САД увео санкције Вулину.

Поделите