a
Покрет Социјалиста 2023

Главни одбор Покрета социјалиста: Чврсто уз Александра Вучића, стабилност и сигурност Србије на првом месту

Данас је у Пожаревцу одржана седница Главног одбора Покрета социјалиста чији је оснивач Александар Вулин. На седници Главног одбора ПС-а истакнуто је да су интереси Србије и српског народа најпречи, те да чланови Покрета социјалиста дају пуну подршку Александру Вучићу у циљу формирања Народног покрета за државу.

„Покрет социјалиста поздравља и подржава одлуку председника Србије Александра Вучића да формира велики Народни покрет за државу. Свесни да ће и на овај начин у истом строју да се нађу сви којима је Србија изнад свега, сви који не желе да буду слуге ни запада, ни истока, као и сви који желе јаку, суверену и самосталну Србију, Покрет социјалиста нема ни једну дилему да му је као и 2008. године место уз Александра Вучића, у првим борбеним редовима“, истакао је потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица на седници Главног одбора Покрета социјалиста у Пожаревцу.

„Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин је и социјално и национално одговорна левица којој су интереси Србије
и српског народа најпречи и зато овом приликом дајемо пуну подршку Александру Вучићу у кога једино имамо поверење да ће Србији обезбедити мир, стабилност и сигурност. Само је спровођене политике Александра Вучића гарант да Србија неће бити понижена, да Србија неће признати лажну државу Косово, да Србија неће пристати да такозвано Косово добије столицу у УН, да се неће одрећи Републике Српске и својих вековних пријатеља попут Русије“, поручио је Генерални секретар Покрета социјалиста Предраг Вулетић обраћајући се члановима Главног одбора ПС-а у Пожаревцу.

Поделите