Градски одбор Покрета социјалиста Београд: Зато што досовски олош није навикао на ред и на закон, зато им сметају Вулин и Милић

09-05-2022 | Саопштења

"Београд у последњих 40 година никада није био безбеднији и сигурнији град, управо захваљујући ефикасном раду министра унутрашњих послова Александра Вулина и београдске полиције на челу са начелником Веселином Милићем.
Зато што досовски олош није навикао на ред и на закон, зато им сметају Вулин и Милић.
Није ово више време ДОС-а када су Србијом и Београдом владали тајкуни и амбасаде, а мафијашка и политичка убиства била свакодневна.
Јадно је и бедно што о безбедности грађана Београда говори странка Вука Јеремића, чији чланови дилују дрогу и пакују је у киндер јаја, а још бедније је то што у име те распале странке говори човек који је хтео да туче старију жену запослену у Скупштини града Београда претећи јој да ће да јој лупи шамарчину.
Ако неко треба да одговара, то је управо Вук Јеремић који је директно помогао Шиптарима да прогласе једнострану независност Косова, а треба и да објасни своје везе са светском лопужом Патриком Хоом који му је уплаћивао милионе, а треба и да објасни за шта је примао десетине хиљада евра од катарске амбасаде", одговорили су из Градског одбора Покрета социјалиста Београд Народној странци Вука Јеремића.

 

 

Подели са пријатељима: