Силер ПС: Крајње је време да иживљавање престане

15-03-2022 | Саопштења


"Данашња дешавања везана за покушај одржавања седнице Комисије за планове о нацрту Генералног урбанистичког плана Новог Сада су кап која је прелила чашу.
Лажни еколози, студенти и омладинци, јер неки од њих то одавно нису покушавају на сваки начин да испровоцирају инцидент са циљем да надлежни органи реагују, а они испадну жртве.
Своје рушилачко-хулиганске акције за циљем застрашивања почели су разбијањем партијских просторија које су у власништву града Новог Сада односно свих Новосађана, потом су угрозили животе и здравље свих присутних на претходној седници у амфитеатру СПЕНС-а, али пошто им ни то није било довољно почели су отворено да прете доласком на кућне адресе свима који не размилшљају као они.
Јасно је да сва ова дела не могу бити учињена у афекту и да они који за себе кажу да се активно баве важећим прописима и законима сигурно знају које су запрећене казне за разбијање градске имовине, отимање партијске заставе, употребу пиротехничких средстава у затвореном простору и изазивање опасности, отвореним претњама и ометањем службених лица у вршењу свог посла.
Шта о њиховим пропалим акцијама мисле Новосађани видело се по броју присутних на помпезно најављеним скуповима испред зграде суда и СНС-а и крајње је време да мањина престане да терорише већину", истакао је Иван Силер члан Извршног одбора Покрета социјалиста и помоћник градоначелника Новог Сада.  

Подели са пријатељима: