ПС: Они који су украли од народа 619 милиона преко корона вируса покушавају да се дочепају власти и украду нових 619 милиона

13-11-2020 | Саопштења

"Ђилас размишља како да се врати на власт без избора и украде нових 619 милиона", казали су у Покрету социјалиста поводом изјаве лидера ССП-а Драгана Ђиласа да политичари у Србији не желе да донесу непопуларне мере, јер "размишљају о свом рејтингу уместо о здрављу људи".

- Ђилас, који је у јеку пандемије за време карантина позивао наше пензионере да слободно шетају, тврдећи да им вирус не може ништа, данас бесрамно лаже и напада људе који на врло успешан начин штите и здравље људи и нашу економију.
У току ванредног стања, Ђилас је позивао грађане на непослушност, организовао протесте против мера, а сада соли памет Србији која је прва у региону по успешности у борби против Ковида.
Када је организовао протесте против мера, када су његови хулигани тукли полицију и ломили скупштину, тада није размишљао о здрављу грађана, о претученој полицији и њиховим породицама.
Они који су украли од народа 619 милиона евра, преко корона вируса покушавају да се, још једном, дочепају власти и украду нових 619 милиона- поручили су из ПС-а.
 

Подели са пријатељима: