ПС: Хуманост основ за унапређење друштва

03-12-2019 | Саопштења

 

Градски одбор Покрета социјалиста Београд вечерас је приредио дружење за омладину своје странке, а са скупа је послата порука да су хуманост и солидарност основ за унапређење једног друштва и међуљудских односа.
У сарадњи са удружењем "Чеп за хендикеп", омладина Покрера социјалиста прикупила је велику количину пластичних чепова чијом рециклажом особе са инвалидитетом добијају нова ортопедска помагала.
"Задатак сваке левице је да буде уз оне којима је помоћ најпотребнија, тако смо и ми наше дружење искористили да подсетимо на оне којима је помоћ најпотребнија.
Своју политичку ангажованост вечерас смо желели да искористимо за пружање помоћи и скретања пажње на све људе којима су неопходна помагала за обављање свакодневних активности.", рекао је Владимир Илић повереник градског одбора Београд

Он је такође истакао да су сви из Покрета на челу са лидером ПС Александром Вулином поносни на омладину која је показала висок ниво друштвене свести и одговорности.
"Уколко нашим скромним доприносом бар једном човеку буде мало лакше и боље, онда смо ми наш циљ остварили.", закључује Илић.
Из Покрета су позвали све политичке организације да и они учине исто.
 

Подели са пријатељима: